TempatFimaaBerceritaDisini
+Follow | Dashboard

12/9/2013 berakhir pada 8/4/2014
Tuesday, 8 April 2014 | 0 Enchancer[s]
Assalamualaikum ? dalam dah aku tak update blog ni , last update bulan posa tahu lepas kot :) ... okey lah malas banyak cakap dah now nak cerita pada tittle tu :')

okey cukup lah 7 BULAN 8 HARI harini aku bersama ALIFF ISKANDAR BIN MUHAMMAD but now kami dah putus hummm , sedih tu tak payah cakap la kan , teramatlah sedih . tak tahu sebab apa kami boleh putus , mungkin aku tak sempurna di mata dia , mungkin ada lagi yang lebih baik dari aku . bali sekolah tadi dapat text tadi dia...bila baca terus berderai air mata aku atas screen enset baca text dia , hati aku time tu cuma tuhan je tahu . aku sayang sangat dekat dia walaupun dah macam macam dia buat dekat aku sebelum sebelum ni but aku sayang dia aku still terima dia . tapi kenapa dia tak boleh terima apa aku buat , sedangkan salah aku cuma kecil nak dibandingkan dengan salah dia yang dulu pernah dia buat dekat aku ? . hummm aku baru ingat nak cukupkan setahu dengan dia tapi tak kesampaian .. takpe lah takde rezeki . dah macam macam aku fikir nak buat untuk birthday dia nanti tapi tak kesampaian jugak . humm bila dah putus ni rasa rasa aku boleh ke kuatkan diri aku ? kenapa aku cakap mana ni ? sebab kami sekolah sama , rumah pun dekat dekat , tak mustahil kami akan berjumpe dan bila dah berjumpe aku akan teringat saat saat aku bersama dia dan dari situ mula lah aku akan menangis :'(((( . sayang aku pada dia cuma tuhan je tahu . aku gembira bila dengan dia walaupun kekadang ada jugak sakit hati , sebab dia lain dari yang lain .. dia selalu ada untuk aku , dia selalu teman bila aku nak kemana mana . teringat masa mula mula dulu kenal dia best sangat .. dia sambut birthday aku di bagi anak patung comel sangat macam dia :') anak patung tuh duit dari titih peluh dia bekerja ikut ayah dia tau :')) nak tengok ? okey kejap


haaaa ? tuh lah anak patungnyaaaa :') comel kan ? pandai dia pilih . hummm dia ni sweet jugak orang nya , dulu kami pernah bergaduh besar tapi bila aku merajuk dia still pujuk sampai dapat ... tapi sekarang dia dah tak macam dulu . sesungguhnya aku tak boleh lepaskan dia sebenarnya tapi tu semua terpaksaaaaa ... takpe lah kalau ada jodoh ada lah , kalau takde nak buat macam mana :') .. sapa DIA yang aku maksudkan tu ? okey kejap .....

                                             
haaaaaa tuh diaaaaa ALIFF ISKANDAR BIN MUHAMMAD / ISS ... dia comel suka tengok dia bila aku suruh dia buat muka :') yaallahhhh rindu kat dia baru setengah hari putus hummm . '' b ? syg nak b tahu syg sayang dekat b sorang je , sayang sangat sangat .. rinduuuu sangat sangat :'( hope b boleh dapat rasa ILOVEYOU b .. b ? kau ingat tak dulu kita sama darjah 5 pernah couple ? time tu bodoh bodoh lagi hehe , kalau kau nak tahu kau orang mula mula aku couple dulu b ? dan now aku berakhir dengan kau jugak b :'(  " ... okey lah sampai sini je yang mampu humm . bai



« More Post

ALL ABOUT ME


  • Assalamualaikum ! Terima Kasih datang ke blog saya.Jangan lupa follow tau.Tak suka blog ni ? TEKAN SINI
  • Follow saya kat sini kat bawah ni ^^

    FUTURE HUSBAND TUAN BLOGGER CERITA SAYA


    BORAK SINI JOM